fbpx

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Fruitvulling voor de professional
Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

Twee keer zoveel fruit!
Dubbel zo lekker!

previous arrow
next arrow
Slider

Over ons

Innofruit is een initiatief van Gerard Mertz en Gaston Curfs, opgericht in juli 2014.

Gerard Mertz is kleinfruitteler  van o.a. rode bessen, bramen en kiwibessen. Mertz Kleinfruitis gevestigd in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg.

Gaston Curfs is culinair dienstverlener in de foodservice. Culinaire zaken by Gaston Curfs heeft een werkgebied dat de hele Benelux beslaat. Hij staat voor het ondersteunen/begeleiden van mensen in de foodservice bij productontwikkeling en productpresentaties.

Duurzaamheid is een grote drijfveer geweest voor de beide heren om de handen in elkaar te slaan en hun kennis samen te bundelen. Tijdens de teelt van het kleinfruit is er een percentage van de oogst dat niet de kwalificatie 1e keuze behaalt en daarom niet aan de consument wordt aangeboden. Dit overrijpe fruit voldoet optisch niet aan de eisen van de markt. Het heeft echter een volle intense smaak, zonde om niet te gebruiken. Innofruit verwerkt het overrijp fruit tot producten met een toegevoegde waarde om ze daarna als halffabricaat of eindproduct te vermarkten. Innofruit bewandelt het pad van vernieuwende toepassingen met fruit, zoals bramen, rode bessen, blauwe bessen, aardbeien, pruimen, frambozen, kiwibessen en appels.

Gerard Mertz

foto Gerard 28-07-2019

Gaston Curfs

foto Gaston 28-07-2019